ΓΙΑΤΙ SMART BRAINING CENTER

Εξειδίκευση από Έμπειρους Επαγγελματίες

Αυξημένες ευκαιρίες απασχόλησης στον ξενοδοχειακό κλάδο

Γιατί να πιστοποιηθώ από το SBC

Διεθνώς Αναγνωρισμένη Πιστοποιήση

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα λάβετε την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση του AHLEI

Παγκόσμιο Πρότυπο

Τα προγράμματα παρέχονται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου μέσω 100 εξουσιοδοτημένων συνεργατών

Κορυφαίοι ειδικοί στην φιλοξενία

Τα προγράμματα μας διδάσκονται από ειδικούς επαγγελματίες που εργάζονται και διακρίνονται σε διάφορες ειδικότητες στον τομέα των ξενοδοχείων

Ευέλικτες επιλογές μάθησης

Απολαύστε διαλέξεις με βίντεο, πρακτικές ασκήσεις, διαδραστικά κουίζ και case studies.

Ξεκίνα άμεσα την καριέρα σου
με την ολοκλήρωση της πιστοποιήσης

Αποκτώντας πιστοποίηση από το Smart Braining Center θα έχεις πιθανότητες συνεντεύξεων και πιθανής πρόσληψης σε κάποιο από τα 200 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της HotelBrain.

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να πιστοποιηθώ από το AHLEI?

Το AHLEI είναι ένα από τα παγκόσμια πρότυπα πιστοποίησης στην Επαγγελματική Εκπαίδευση στον τομέα της Φιλοξενίας. Μέχρι σήμερα, άνθρωποι σε περισσότερες από 60 χώρες έχουν πιστοποιηθεί μέσω του AHLEI, καθιστώντας τα προγράμματα μας από τα πιο διαδεδομένα παγκοσμίως. Το AHLEI συνεργάζεται με εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της φιλοξενίας για να καθορίσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα προσόντα που απαιτούνται από τους επαγγελματίες του κλάδου.

Χρειάζεται να έχω προϋπηρεσία στον Ξενοδοχειακό κλάδο?

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει στα προγράμματα ξενοδοχειακών Πιστοποιήσεων. Προϋπηρεσία στο σχετικό κλάδο δεν απαιτείται – ο στόχος είναι να μπορέσετε να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τομέα εξειδίκευσης και να ξεκινήσετε μια νέα και συναρπαστική σταδιοδρομία

Ποιοι διδάσκουν στα προγράμματα πιστοποίησης?

Κάθε πρόγραμμα διδάσκεται από επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι θα σας μεταφέρουν εμπειρίες και γνώσεις από τις βασικές ειδικότητες και θα σας δείξουν  ποιες είναι οι αρχές της αποτελεσματικής διαχείρισης ξενοδοχείων

Ολοκληρώνοντας κάποιο από τα προγράμματα πιστοποίησης θα μπορώ να συνεχίσω τις σπουδές μου σε έναν άλλον εκπαιδευτικό οργανισμό?

Οι κάτοχοι πιστοποιητικών μπορούν εάν επιθυμούν να εγγραφούν σε σχετικό με τον κλάδο πανεπιστημιακό πρόγραμμα και θα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν πιστωτικές μονάδες και να αποκτήσουν εξαιρέσεις σε σχετικά γνωστικά πεδία. Οι εξαιρέσεις από τις ενότητες θα βασίζονται στους ακαδημαϊκούς κανόνες και κανονισμούς του εκάστοτε ακαδημαϊκού φορέα.

Που θα μπορούν να αναγνωρίζονται τα προσόντα μου?

Η επιτυχής ολοκλήρωση της εκάστοτε πιστοποίησης κερδίζει αναγνώριση και σεβασμό σε όλο τον ξενοδοχειακό κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μπορώ να εργάζομαι και παράλληλα να παρακολουθώ ενα πρόγραμμα πιστοποίησης?

Όλα τα χρονοδιαγράμματα και οι δομές των προγραμμάτων πιστοποίησης έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα οι εργαζόμενοι να έχουν την δυνατότητα να τα παρακολουθούν χωρίς να επηρεάζονται οι καθημερινές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Σε ποιά γλώσσα διδάσκονται τα προγράμματα?

Τα βιβλία και το εκπαιδευτικό υλικό είναι γραμμένα στην Αγλλική γλώσσα, αλλά η διδασκαλία προσαρμόζεται στην Ελληνική γλώσσα. Οι εξετάσεις πολλαπλών επιλογών γίνονται στα Αγγλικά, για αυτό το λόγο καλό θα ήταν οι συμμετέχοντες να έχουν τουλάχιστον ένα βασικό επίπεδο γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.

Σε ενδιαφέρει η καριέρα στο ξενοδοχειακό κλάδο?

Ξεκίνα Άμεσα